Nehéz anyagi helyzetbe kerülhetett Kulcsár Edina a válás után

Forrás: Kulcsár Edina -
otthon Kulcsár Edina Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina a válása után nehéz anyagi helyzetbe kerülhetett, hiszen egyedül kell fizetnie a házuk magas törlesztőrészletét. 

Kulcsár Edina januárban jelentette be válását, majd rögtön utána azt, hogy új párkapcsolata van. A Csutival közös álomotthonukban Edina maradt ott a gyerekekkel, így a törlesztőrészleteket is ő fizeti. A Blikk értesülései szerint a nagyjából 200 millió forintot érő házért havi 500 ezer forintot kell fizetnie a banknak, a hitelük ugyanis 70 millió forint.

Forrás: Kulcsár Edina

Edina több lábon áll, hiszen több vállalkozásuk is van. Két saját cégének bevételei elhanyagolhatóak, a Csutival közös Social Guru azoban a 2020-as adatok alapján 50 millió forint pluszt termelt. Az influenszerkedésből is bőven volt eddig bevétele, posztonként 250 és 400 ezer forintot között kaphatott. A válás óta azonban nem volt sok reklám az oldalán, egy ismerőse szerint elpártolhattak tőle a cégek.

"Kétgyermekes édesanyaként korábban arról nyilatkozott, Csutival dolgoznak a házasságuk megmentésén. Nem sokkal később azonban kiderült, összejött G.w.M-mel a közös munka közben. A cégek ezután elpártoltak tőle, visszamondták vagy szüneteltetik az együttműködésüket" - mondta az illető.

Edina viszont azt nyilatkozta, ő kérte, hogy kevesebb munkája legyen. "Én kértem, hogy tartsunk egy kis szünetet, hogy minél több időt tudjak a gyerekeimmel tölteni. Szépen lassan azonban elkezdek visszatérni a munkába" - mondta.

A magas törlesztőt sem tagadja, de arról nem nyilatkozott, vannak-e anyagi gondjai. "Csutival úgy egyeztek meg, hogy ő költözzön el, Edina pedig majd egyedül fizeti a törlesztőt. Munka híján viszont nehéz helyzetbe került" - mondta az ismerős.

Csuti pedig elárulta, ő más megoldásra is kész lett volna, de végül ebben maradtak. "Sosem hagynám, hogy a gyerekeim édesanyja nehéz anyagi helyzetbe kerüljön. Bármikor segítek, ha a helyzet úgy kívánja" - modta Csuti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.