Részeg sofőr ütött el egy mentőst és egy rendőrt Ózdon: olyan ittas volt, hogy kommunikálni sem lehetett vele

Forrás: Police.hu -
ittas vezetés mentős alkohol rendőr részeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy sérültet láttak el az út szélén a mentőszolgálat bajtársai Ózdon, amikor egy autó vezetője elütötte az életmentőt és az esetnél intézkedő rendőrt. Mindketten megsérültek.

Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 62 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2022. március 6-án 16 óra 30 perc körül Ózdon, a Bolyki főúton nem tartott megfelelő oldaltávolságot, amikor egy beteg ellátása miatt egy az út szélén álló mentőautónak ütközött: ennek következtében elsodort egy mentőápolót és a helyszínen intézkedő rendőrt. A balesetben a rendőr és az életmentő is megsérült.

Ittas sofőr ütötte el az életmentőt és a rendőrt Ózdon Forrás: Police.hu

Az autós sofőrjével szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott. Az esetre jellemző, hogy a helyszínen a férfival ittasága miatt nem lehetett kommunikálni.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti - írja a Police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.