Kórházba került Young G Béci kislánya: "Egy pillanat alatt megtörtént a baj"

Forrás: Instagram/younggbeci -
betegség kórház Young G Béci agyrázkódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Agyrázkódás gyanújával kórházba került Young G Béci és Norina kislánya. Rebeka felállt a lakásban lévő hintában és egy óvatlan pillanatban kiesett belőle.

A rapper és felesége borzalmas évet tudhat maga mögött. Norina még Rebekával volt várandós, amikor kiderült, hogy méhnyakrákja van. A szülés után rögtön eltávolították a méhét és sokáig kórházban kellett feküdnie.

A fiatal szülőket újabb megrázkódtatás érte, a 10 hónapos Rebeka egy óvatlan pillanatban kiesett a lakásukban felállított hintából. A kislány a hátára érkezett, és a baleset után hányt is, ezért Béciék azonnal kórházba vitték.

"Egy pillanat alatt megtörtént a baj: Rebe felállt a hintában és kiesett. A hátára érkezett, s hiába ugrottam oda, nem tudtam elkapni. Előtte nem sokkal evett, majd a nagy sírásban hányt is, úgyhogy nem vártunk egy percet sem, azonnal a kórházba vittük, hogy kizárják az agyrázkódást" – mesélte a Blikknek a rapper, akinek már a kórház látványától is görcsbe rándul a gyomra, hiszen a felesége, Norina nemrég esett át egy életmentő műtéten, amelynek során el kellett távolítani a méhét.

"Norina nagyon kiborult, hogy megint kórházban kellett töltenie az éjszakát, de persze a kislányunk biztonsága a legfontosabb. Szerencsére semmi baj nincs, egy napra tartották benn megfigyelésen, hamarosan haza is vihetem őket" – tette hozzá a rapper.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.