Megfagyott a levegő: összeesett a színpadon az ismert színész

Taron Egerton színdarab színház összeesett elájult London West End összeesett a színpadon premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas volt az érdeklődés a Cock című új darab bemutatójára. A nézőtér megtelt, és sokáig minden a tervek szerint haladt. Az előadás vége előtt azonban az egyik színész váratlanul összeesett a színpadon.

Taron Egertont a magyar közönség is jól ismeri, ugyanis olyan filmekben játszott mint a Kingsman és az Elton Johnról szóló Rocketman. A színész hosszú heteken át készült színpadi fellépésére, ami sajnos nem sült el jól. Taron az előadás vége előtt 15 perccel olyan rosszul lett, hogy összeesett a színpadon. Kollégáinak sikerült kimenteniük a fiatal brit tehetséget, az előadást viszont nem állították le.

Taron Egerton az egyik legnépszerűbb fiatal brit színész Forrás: Fórum Hungary

Színésztársa átvette tőle a szerepet és lejátszották a darab végét. A történtek után megfagyott a levegő a nézőtéren és a rajongók egész este aggódhattak a színész állapota miatt.

Taron végül az Instagramon törte meg a csendet és elárulta, hogy nincs baj.

– idézi a színész szavait az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.