Csoda történt a 24 éves mellrákkal diagnosztizált nővel: "Meg kellett ragadnom a lehetőséget"

mellrák orvosi csoda gyermekáldás rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Natalienál fiatalon diagnosztizálták a mellrákot. Először teljesen összeomlott, de nem adta fel a harcot. A küzdelem meghozta az eredményt, 10 évvel később pedig csoda történt vele.

Natalie-t már jó ideje depresszió és kimerültség gyötörte. Már korábban is járt orvosnál, de ismét szakemberhez fordult, amikor kiderült, hogy mellrákja van. Három évet jósoltak neki, és végül a bal mellét is el kellett távolítani - írja a Daily Mail.

"Úgy éreztem, mintha megfosztottak volna a szabadságomtól. Ez a gyógyíthatatlan betegség azt jelentette, hogy egész hátralévő életemben kezelésre leszek utalva, még ha rövid is lesz. Olyan érzés volt, mintha gyomorszájon vágtak volna" - mondta Natalie.

Azonban 10 évvel később csoda történt vele: várandós lett. Először a boldogsága nem volt felhőtlen, ugyanis azt mondták, hogy ha megtartja a babát, abba akár bele is halhat. Rettegett attól, hogy elveszítheti kislányát, de nem adta fel a küzdelmet.

"Egészen Elsa születéséig az volt életem legboldogabb napja, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok. Annyira akartam őt. A legértékesebb dolgot hordtam a testemben, és mindent meg kellett tennem, hogy megvédjem. Elzát a kezemben tartani teljesen szürreális érzés volt. Ez volt életem legszebb napja. Tökéletes volt" - mesélte a fiatal nő.

Egy olyan kezelést ajánlottak számára, ami évekkel meghosszabította az életét: "felajánlottak egy olyan műtétet, amely csak egyszer fordul elő az életben, és bár nehéz volt meghozni a döntést, meg kellett ragadnom a lehetőséget" - mondta az édesanya.

Korábban írtunk Fresh Andi énekesnőről és Tánczos Lilla modellről is, akik szintén megküzdöttek a mellrákkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.