Babicsek Bernát tragikus halála az egész országot megrendítette: Pokorny Lia most csodálatos szavakkal és egy videóval emlékezett meg róla.

Babicsek Bernát tragikusan fiatalon hunyt el, halála mindenkit megrendített. Barátai azóta sem tudtak túljutni ezen a veszteségen. Pokorny Lia most szívszorító szavakkal és egy videóval emlékezett meg róla.

"Nyáron, két próba között elmentél biciklizni és megláttál egy csapat fehér galambot. Azt mondtad, soha nem láttál még ennyit. És ez jel. Mi több, jó jel. Hogy nem véletlenül sodorta eléd az élet őket.

Így éreztem én is valahogy... hogy nem véletlenül fújt össze minket a szél. Annyi őszinte figyelmet, megértést, elfogadást és türelmet kaptam, amennyi keveseknek adatik meg ezen a világon. Engem megajándékoztál a röppenő fehér galambokkal és Magaddal.

Bernát! Nekem Te addig élsz, amíg világ a világ! Annyi ismeretlen fiókot nyitottál ki bennem, amiért nem tudok elég hálás lenni. Figyelni, keresni és számolni fogom a jövőben fehér galambokat. Te velem leszel akkor is a színpadon, amikor látszólag nem vagy ott. Te a részem, a kollégám, a barátom vagy - nem hagyhatsz csak úgy itt. Nem vagyok hajlandó ezt tudomásul venni. Ezért megyünk tovább - Veled. Ebből nem engedek. Te az vagy, aki örökké él, és általad a zene és a Liaison.

Várlak ebédre holnap!
Aztán kedden.
Szerdán is.
Hozd a harmonikát!

Ölellek, ne késs, kihűl a tökfőzelékem, amit tudod, csak Neked főzök" - írta Lia a videóhoz.