Óvóhelyen énekelte a Jégvarázs betétdalát az ukrán kislány: így reagált a dal szerzője

óvóhely Jégvarázs énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orosz-ukrán háború miatt sokan menekülnek el, akik pedig maradnak, azok óvóhelyeken próbálják átvészelni a támadásokat. Nemrég került fel egy videó egy ukrán kislányról, aki a Jégvarázs betétdalát énekli: most neki üzent a zeneszerző.

Az orosz-ukrán háborúnak egyre több civil áldozata van, az ostromlott városokból igyekeznek kimenekíteni a lakosságot. Rengetegen hagyják el az országot, hogy biztonságot találjanak, akik pedig maradnak, azok óvóhelyeken próbálják átvészelni ezt az időszakot, és remélik a legjobbakat. Nemrég szívszorító videó került fel az internetre egy kislányról, aki a Jégvarázs betétdalának ukrán változatát énekli egy óvóhelyen. A dal szerzőjéhez is eljutott a videó, aki üzenetben reagált.

"Drága kislány, a gyönyörű hanggal! A férjem és én ezt a dalt egy történet részeként írtuk meg, amely egy szenvedő család gyógyulásáról szól. Ahogy énekled, az egy varázslat, amely fénnyel árasztja el a szívünket, és meggyógyít mindenkit, aki hallja. Énekelj tovább! Mi hallunk téged" - írta Kristen Anderson-Lopez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.