fotópályázat Metropol verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavalyi évet követően idén is elindította fotópályázatát a Metropol, Magyarország legnagyobb példányszámú napilapja. 

A kezdeményezés rendkívüli népszerűségnek örvendett mind a hobbi, mind pedig a profi fotósok körében, hiszen az előzőhöz képest kétszer annyi, közel ezerötszáz kép érkezett a felhívásra.
A képek közül a legjobbakról szakmai zsűri dönt:

  • DOMBÓVÁRI TAMÁS
    Escher Károly-díjas fotóriporter
  • RIZSAVI TAMÁS
    Többszörösen díjazott fotográfus
  • MOLNÁR IRINA
    Metropol lapigazgató
  • ILLÉS CSABA
    Marketing, PR és Kreatív igazgató – Mediaworks
  • FICSOR ZOLTÁN
    Villanypára Egyesület, elnök

A szervezők három kategóriában várták a nevezéseket: Kultúr Budapest, Füstmentes Budapest, Gasztró Budapest. Rengeteg kiváló fotó érkezett, ami megnehezítette a zsűri dolgát, melynek a tagjai majd közös döntés, illetve a közönségszavazatok alapján fogják kihirdetni a kategóriánkénti első három helyezettet. A mezőny szoros és izgalmas. Március 17-én fény derül a három kategória nyertes fotóira, valamint közönségdíjas és különdíjas nyeremények is gazdára várnak. A kategóriánkénti legjobb 20 pályázat április 4-től egy közterületi kiállításon, a Bálna előtti területen lesz megtekinthető az érdeklődők számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.