Sokkoló baleset: két artista zuhant a mélybe

artista horror cirkusz baleset sokkoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két akrobata kilenc méter magasról zuhant a mélybe előadás közben.

A baleset a Horror Cirkusz angliai előadása közben történt. A nézők először azt hitték, hogy a zuhanás is a műsor része, azonban hamar kiderült, hogy nem így van. A beszámolók szerint a baleset a műsor második részében történt, amikor a két artistalány következett.

Miután elkezdődött a produkció, néhány perccel később mindkét légtornász a mélybe zuhant. Még a hátsó sorban ülők is hallották a hatalmas puffanást. Miután egyik nő sem mozdult, az ott dolgozók odarohantak hozzájuk, majd kiürítették a nézőteret.

"Csodálatos show volt! De sokkoló volt látni a balesetet. Remélem, mindkét lány teljesen felépül" - mondta az egyik néző.

A két lányt kórházba szállították, állapotunk jelenleg stabil.

Szinte minden évre jut egy tragikus cirkuszi baleset. Tavaly szintén előadás közben zuhant a mélybe a cirkuszi kötéltáncos, két évvel ezelőtt pedig 11 métert zuhant egy cirkuszi artista.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.