Hatalmas összeget ajánlottak egy férfinek, hogy feküdjön le Meghan Markle-lel

Simon Rex szex Meghan Markle pletyka bulvársajtó botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon sokan támadják Meghan Markle-t, a lejáratókampányok hatására pedig rég látott mélységben van a népszerűsége. A brit bulvárlapok igyekeznek mindenből hatalmas sztorit kerekíteni, sőt, akár pénzt is adtak volna azért, ha valaki azt mondja, lefeküdt a hercegnével.

Mielőtt beházasodott volna a királyi családba, Meghan Markle színésznőként kereste a kenyerét. Az ezredforduló környékén szerepelt a Cuts nevű vígjátéksorozatban, ahol mások mellett Simon Rex volt a partnere. A férfi randizott is Meghan-nel. Rex-nek egy időben nem futott a szekér, és sokat kellett nélkülöznie. Nagyon jól jött volna számára az a pénz, amit a bulvárlapok ajánlottak neki.

Simon Rex hatalmasat kaszált volna, ha azt hazudja, hogy lefeküdt Meghan Markle hercegnével Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Amy Sussman

A brit sajtóorgánumok arra kérték, Simon állítsa azt, hogy lefeküdt az újdonsült hercegnével. A férfi azonban a nehéz helyzete ellenére sem volt hajlandó hazudni, ugyanis semmi sem történt kettejük között. Hiába dolgoztak együtt, nem kerültek közel egymáshoz – mesélte a színész a Guardiannek.

Erről Meghan is tudomást szerzett és köszönőlevelet írt egykori kollégájának, amiért vannak még rendes emberek a világon. A brit lapok 70 ezer dollárt, mai árfolyamon 24 millió forintot ajánlottak Simonnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.