A Karib-tengerhez szökne a börtön elől B. László, a VV Fanni-gyilkosság gyanúsítottja

Forrás: Facebook -
Novozánszki Fanni VV Fanni gyilkosság VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan, 4 év után véget ér a Novozánszki Fanni ügyében folytatott nyomozás. Kedden a vádbeszédet, csütörtökön pedig a védelmet hallgatja meg a bíróság, az ítélethirdetés április 29-én lesz. Novozánszki Fanni családjának az ügyvédje szerint B. László két kimenetelre számíthat: vagy 30 évet kap vagy kiengedik. 

Novozánszki Fanni eltűnésével és halálával kapcsolatban több év után sem látnak tisztán a hatóságok, van viszont számos közvetett bizonyíték, melyek szerint B. László közreműködésével tűnt el a lány. A férfi a per első percétől kezdve tagadja, hogy megölte volna Fannit, ám tetteit életszerűtlen magyarázatokkal indokolja.

Forrás: Facebook/Origo

Dr. Lichy József, a Novozánszki család jogi képviselője szerint elképzelhető, hogy a vád- és védőbeszédek után az ítélethirdetésig Lászlót a fogdába viszik, nehogy megszökjön április 29-ig, az ítélethirdetésig.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A szökés gyanúja azért áll fenn, mert B. Lászlóról a nyomozás során kiderült, hogy Fanni eltűnése után nem csak rákeresett arra, hogy honnan nincs kiadatás, de a Booking szállásközvetítő oldalon le is foglalt 30 napra szállást Belize Cityben és egy San Pedro nevű városban is, amely szintén Belize területén fekszik. Vagyis készült arra, hogy felszívódik a hazai hatóságok elől - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.