Mellbedobással kezdett Szabó Ádám barátnője: egy étteremben villantotta meg az ikreket

Forrás: instagram.com/szaboadamofficial -
étterem Szabó Ádám Szabó Ádám barátnője villantás Berni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Ádám már tavaly nyáron elárulta, hogy szerelmes, azonban akkor még nem akarta bemutatni a kedvesét. A kapcsolatuk egy év alatt új szintre lépett és az énekes nemrég nyilvánosan is felvállalta szerelmét, a kisgyermekes Bernit.

Szabó Ádám és Berni egy éve élnek boldog párkapcsolatban. Az énekes nem most először jött össze egy gyermekes nővel. Egyik előző párja egy nála két évvel idősebb hölgy volt, akinek megismerkedésük pillanatában már volt egy kisfia. Berninek szintén született már egy babája az előző kapcsolatából, azonban ez Ádámot egyáltalán nem zavarja. Süt róluk a boldogság.

A rajongók szerint látszik Szabó Ádámon, hogy szerelmes Forrás: instagram.com/szaboadamofficial

Nem sokkal azután, hogy Ádám megmutatta a kedvesét, a fiatal anyuka igencsak hatásos belépővel hívta fel magára az énekes követőinek figyelmét. A pár romantikus vakációra utazott az egyik síparadicsomba. Az út szinte minden mozzanatáról beszámolnak Instagram-oldalaikon.

A szerelmesek nemrég Berni születésnapját ünnepelték az egyik étteremben, ahol az énekes kedvese a hideg ellenére lenge öltözetben jelent meg. A csinos hölgy mellei szinte kibuggyantak fekete felsője alól, ez a fotókon is jól látszik. A képeket Ádám a saját Instragram oldalára töltötte fel a korlátozott ideig elérhető storyk közé. Az ominózus fotót ide kattintva tudjátok megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.