Kiderült: Ekkor lesz az Exatlon Hungary All Star döntője

TV2 döntő Exatlon All Star műsor Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem kell sokat várnia a rajongóknak, hamarosan kiderül, ki nyeri az Exatlon Hungary All Star idei évadát. A döntőt április 10-én, vasárnap láthatják a képernyőn a tévénézők.

Az utóbbi időben felpörgették az Exatlon Hungary versenyzőinek életét a Dominikai Köztársaságban. A Bajnokok és Kihívók ugyanis dupla kieséses rendszerben küzdenek meg egymással. Jelenleg még hat Bajnok és nyolc Kihívó küzd meg a 15-15 milliós fődíjért. Az már tegnap kiderült, hogy ma este egy Kihívó lány fog elbúcsúzni a versenytől, és a biztos párbajozó Huszti Kata lesz.

Az összeköltözés és az egyéni szakasz sincs már messze, de addig még ki kell esni két lány és két fiú versenyzőnek, hogy a tíz legjobb exatlonista kerülhessen a végső szakaszba.

TV2

Az egyéni küzdelmek végén április 8-án, pénteken 20:00-kor kerül képernyőre az Exatlon Hungary All Star elődöntője, a finálé pedig április 10-én, vasárnap 18:55-kor fog kezdődni, ahol kiderül, ki az a lány és fiú, aki bezsebeli a 15-15 millió forintos fődíjat -írja az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.