Zsuzsi asztala címmel indít különleges agrárműsort a HírTV

Forrás: Origo -
Zsuzsi asztala György-Horváth Zsuzsa Agrárminisztérium agrárműsor Hír TV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Agrárminisztérium közreműködésével valósul meg a HírTV legújabb, a magyar agráriummal foglalkozó magazinműsora. A Zsuzsi asztala címmel debütáló programban György-Horváth Zsuzsa műsorvezető mutatja be a nézőknek a vidéki élet szépségeit, az agrárszakma rejtelmeit, illetve azt az utat, amelyen keresztül egy-egy termék élelmiszerként az asztalra kerül.

A HírTV programkínálatában minden szombaton jelentkező vidékjáró magazinműsorban érdekes és izgalmas formában, a műsorvezető szemüvegén keresztül tekinthetnek be a tévénézők a hazai agrárkulturális életbe, az agrárszakmában dolgozó jeles szakemberek tevékenységébe és mindennapi életébe, illetve azokba a folyamatokba, melyek során a nap mint nap fogyasztott termékek elkészülnek. A műsorban ezen felül kirajzolódnak az egyes gazdák életútjai, sikereik és nehézségeik.

György-Horváth Zsuzsa műsorvezető különböző vidéki gazdaságokba látogat el, ahol nemcsak megfigyeli a munkafolyamatokat és beszélget a gazdákkal, hanem maga is részt vesz a különféle termékek előállításában, ezzel is közelebb hozva a nézőket a vidéki élet, az agrárium lenyűgöző világához.

HírTV Forrás: Origo

"A műsor készítésével az a célunk, hogy más köntösbe bújtassuk az agrártémákat, mint amire az emberek asszociálnak, ha meghallják azt, hogy agrárműsor. A magyar vidék tele van izgalmasabbnál izgalmasabb történetekkel és emberekkel. Úgy szeretnénk bemutatni egy-egy területet, hogy a néző a képernyő előtt ülve azt érezze, hogy ő is szívesen kipróbálná az adott mezőgazdasági munkát" – nyilatkozta a műsor háziasszonya.

A Zsuzsi asztalá-ban terítékként megjelennek a hazai tájegységek híres zöldségei, gyümölcsei, de a tévénézők betekintést nyerhetnek többek között a tej-, vaj-, kenyérkészítés vagy borászkodás tudományába is.

"Itt nem feltétlenül az lesz a lényeg, hogy mi, hanem hogy honnan és hogyan kerül az asztalra!"

- folytatta a műsorvezető.

"Izgatottan várjuk legújabb műsorunk premierjét, hiszen formabontó eszközökkel szeretnénk megmutatni a nézőknek azt a világot, ami az utóbbi időben ugrásszerű fejlődésnek indult magyar agráriumot jellemzi. A műsor újszerű formátuma garancia arra, hogy a közönség egy igazán izgalmas és emberközeli módon ismerkedjen meg a magyar gazdákkal és a világszínvonalú termékeikkel. Ezen felül pedig azt is megmutatjuk, hogy mekkora fejlődésen mentek keresztül a vidéki gazdaságok, ezáltal mennyire vibrálóvá, értékessé és sokoldalúvá vált a vidéki élet Magyarországon" – mondta el Gajdics Ottó, a Hír TV tartalmi igazgatója.

Az új műsor minden szombaton 13 órakor lesz látható a HírTV-n, az első adás március 26-án érkezik a képernyőkre.

ZSUZSI ASZTALA – A vidék az új nagyváros!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.