Végre! Rábukkantak a 2015-ben megölt prostituált lány, Nancy gyilkosára

prostitúció gyilkosság Jao Gao-peng Nancy rendőrség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2015-ben az egész országot megrázta, amikor egy kínai férfi megölt egy fiatal prostituált lányt, Nancyt az Akácfa utcai lakásában. 4 évvel ezelőtt Jao Gao-penget elítélték, ezt követően pedig Magyarország legkeresettebb bűnözője lett. A napokban óriási fejlemény látott napvilágot az ügyben. 

Két hónappal azután, hogy fény derült a történtekre, Jao Gao-peng feladta magát. Az ügyészség vádat emelt a férfi ellen, és 18 év szabadságvesztésre ítélte, melyet sosem töltött le. A gyilkos a körözési listák élére került 2020-ban, és hosszú évek után úgy tűnik, hogy végleg lezárulhat Nancy gyilkossági ügye - írja a Blikk.

illusztráció Forrás: Shutterstock

"A körözés néhány héttel ezelőtt valóban lekerült a TOP-körözések listájáról, mivel a kínai hatóság arról tájékoztatta a magyar rendőrséget, hogy a férfi korábban feladta magát, tartózkodási helye ismertté vált" - írja a Blikk a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján, melyet a parancsnokság egy másik lapnak nyilatkozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.