Ijesztő jóslat: 2023-ban jön a harmadik világháború?

Forrás: -- -
háború Mars Elon Musk jóslat Nostradamus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nostradamus francia filozófus már több borzongató próféciája bejött a jövővel kapcsolatban. Most egy 2023-ban bekövetkező, harmadik világháborús eseménnyel kapcsolatos jóslata került elő.

Az ukrán konfliktus rémisztően nagy háborút idézhet elő jövőre, ha hinni lehet Nostradamus jóslataiban - írja a Daily Star.

A francia filozófus több ezer jóslatot fogalmazott meg a jövőre vonatkozóan. Többek között megjósolta Hitler felemelkedését, John F. Kennedy lelövését és a szeptember 11-i terrortámadást is.

Nostradamus jóslatában egy harmadik világháborús konfliktusra utal, amely a jelenlegi ukrajnai háború folytatása lesz - amit a filozófus szintén megjövendölt. Bár a jóslat szerint a háború csupán hét hónapig fog tartani, a nukleáris fegyverek miatt ez nem feltétlenül jelent jót.

Nostradamus próféciái Forrás: --

Egy másik jóslata így hangzik: "A Mars fénye kialszik".

Bár ez magyarázható azzal, hogy a bolygó retrográd mozgásba kezd, ez utalhat arra is, hogy az emberiségnek a bolygó gyarmatosítására tett erőfeszítése kudarcba fullad.

Elon Musk, a SpaceX alapítója már régóta tervezi, hogy kolonizálja a vörös bolygót, de ha Nostradamus jóslata igaznak bizonyul, akkor ezzel még egy darabig várnia kell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.