Hihetetlen átalakuláson ment keresztül egy fiatal anyuka. Tetoválásfüggő lett és testének kilencven százalékát beborítják a különböző rajzok.

Az emberek jelentős részét sokkolja Tayla Doblie teste. A fiatal anyuka 18 évesen készíttette az első tetoválását, és olyannyira megszállottja lett ennek a művészeti ágnak, hogy mára alig maradt szabad felület a bőrén. Előfordult, hogy heti kétszer is elment a tetoválószalonba, és idáig 60 ezer ausztrál dollárt, átszámítva 15 millió forintot költött a tetoválásokra.

Tayla eleinte rengeteg pozitív kommentet és üzenetet kapott, az emberneknek tetszett az, hogy ilyen extrém módon "felöltöztette" a testét. A helyzet akkor változott meg, amikor a most 24 éves nőnek tavaly megszületett a kislánya. Ettől kezdve mindenki ferde szemmel néz rá, sokan egyenesen szörnyetegnek tartják, aki nem is alkalmas arra, hogy szülő legyen – írja a Bors.

A fiatal ausztrál anyukát közel 17 ezren követik az Instagramon, de talán alig akad köztük olyan, aki látta volna "csupaszon" Taylát.

Így nézett ki Tayla Doblie a tetoválások előttForrás: YouTube

Ha érdekelnek a tetoválások, ide kattintva megnézhetsz párat, amik nem sikerültek túl fényesen.