Feladta magát a rendőrségen Buli Dorina: 5 hónapig bujkált

Forrás: Youtube/MINDEN ÁLMOD -
Buli Dorina rendőrség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2021. novembere óta kereste a rendőrség a Buli Dorinaként ismert 17 éves Rostás Dorinát. Később kiderült, hogy a szülei ellenezték a párkapcsolatát, ezért a lány a barátjához szökött. Most azonban önként ment be a rendőrségre. Úgy tudni, szakított kedvesével, és visszatért a családjához.

"Való igaz, már nem vagyunk együtt Dorinával" - nyilatkozta az énekesnő egykori szerelme, Kovács Gyuszika.

Hozzátette, együtt döntöttek úgy Dorinával, hogy bemennek egy rendőrkapitányságra, és jelzik, hogy az énekesnő nem tűnt el. Gyuszika azt is elmondta, hogy nem is sejtette, hogy a lány a hivatalos procedúra után visszamegy a szüleihez.

Forrás: Youtube/MINDEN ÁLMOD

"Férfiként vállalom, hogy ő hagyott el engem, és nagyon fáj, hogy ennyire váratlanul történt. Azóta nem beszél velem, minden fórumon letiltott. Még a ruhái, a sminkholmijai is itt vannak, semmit nem vitt el. Én csak remélem, hogy boldog, de talán sosem lesz az... Bár minden büszkeségemet elvette, én változatlanul szeretem, és várom vissza, bármikor újrakezdeném vele" - mondta el a Blikknek Gyuszi.

Dorina és a családja nem reagált a lap megkeresésére, ám egy rokonuk nyilatkozott. "Igen, otthon van, jól van, biztonságban van, köszönjük szépen az érdeklődést" – mondta a lány unokatestvére

"A körözési eljárás befejeződött, mivel a körözött személy előkerült" – erősítette meg a hírt Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.