Ritkán ad interjút, most viszont legmélyebb érzéseiről, élete legnehezebb pillanatairól is őszintén mesélt az ismert műsorvezető.

Rákóczi Feri lesz Hajdú Péter vendége az Összezárva legújabb, pénteki adásában. A rádiós műsorvezető több mint két évtizeddel ezelőtt veszítette el édesapját, pont akkor, amikor beindult saját karrierje. Ő Budapesten volt, miközben szeretett szülője otthon küzdött az életéért. Az egykor életerős és nagyhangú férfit szinte felemésztette a tüdőrák, ami nemcsak neki, hanem családtagjainak is fájdalmat okozott.

Úgy gondolta, megváltás lesz a halálForrás: BENCE BARSONY

Nagyon sokáig haldoklott az apám, majdnem hat hónapig... Én nagyon messze voltam, és kevésszer látogattam meg. Anyám volt az, aki minden nap felült Újkígyóson a buszra, majd bement hozzá a szanatóriumba. Negyven kilós volt a végén, amikor nála voltam... Akkor én már imádkoztam azért, hogy menjen el. Amikor tudod, hogy nincs visszaút, de lelkifurdalásod van amiatt, hogy apád halálát kívánod, idézőjelesen. De tudtam, hogy mindenkinek az lesz a megváltás...

– idézte a Blikk Rákóczi Ferit, aki minderről az Összezárva pénteki részében bővebben is mesélni fog.

"Természetesen mindenki bízik a csodában, mi is így voltunk vele, de egy idő után be kell látni, ha a tudomány jelenlegi állása szerint nincs mit tenni, akkor jobb egy haldoklónak, ha elmegy. Láttam, hogyan fogy el az apám, és anyám hogy megy tönkre ebben. Tudom, kegyetlen kimondani ezt, de akinek volt vagy van halálos beteg rokona, tudja, mit érez ilyenkor egy ember..." – zárta megrázó vallomását Feri.