Rákóczi Feri vallomása: "Imádkoztam azért, hogy menjen el az apám"

Forrás: BENCE BARSONY -
megváltás betegség halál Rádió 1 tüdőrák Rákóczi Feri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán ad interjút, most viszont legmélyebb érzéseiről, élete legnehezebb pillanatairól is őszintén mesélt az ismert műsorvezető.

Rákóczi Feri lesz Hajdú Péter vendége az Összezárva legújabb, pénteki adásában. A rádiós műsorvezető több mint két évtizeddel ezelőtt veszítette el édesapját, pont akkor, amikor beindult saját karrierje. Ő Budapesten volt, miközben szeretett szülője otthon küzdött az életéért. Az egykor életerős és nagyhangú férfit szinte felemésztette a tüdőrák, ami nemcsak neki, hanem családtagjainak is fájdalmat okozott.

Úgy gondolta, megváltás lesz a halál Forrás: BENCE BARSONY

– idézte a Blikk Rákóczi Ferit, aki minderről az Összezárva pénteki részében bővebben is mesélni fog.

"Természetesen mindenki bízik a csodában, mi is így voltunk vele, de egy idő után be kell látni, ha a tudomány jelenlegi állása szerint nincs mit tenni, akkor jobb egy haldoklónak, ha elmegy. Láttam, hogyan fogy el az apám, és anyám hogy megy tönkre ebben. Tudom, kegyetlen kimondani ezt, de akinek volt vagy van halálos beteg rokona, tudja, mit érez ilyenkor egy ember..." – zárta megrázó vallomását Feri.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.