Két nappal az eltűnése után élve látták VV Fannit - állítja a gyilkosság gyanúsítottjának ügyvédje

Forrás: RTL Sajtóklub -
valóvilág vád B. László gyanúsított rendőrség nyomozás bíróság fejlemény gyilkossági ügy VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy új bizonyíték alapjaiban változtathatja meg az évek óta húzódó bírósági ügy kimenetelét.

Idén áprilisban ítéletet hirdet a bíróság a Novozánszki Fanni eltűnésével és állítólagos meggyilkolásával kapcsolatos nyomozásban. A négy éve húzódó eljárás fő gyanúsítottja egy bizonyos B. László, aki a ValóVilágból ismert fiatal nő eltűnésének napján több szokatlan dologra is rákeresett az interneten. A bizonyítékok alapján a következőket ütötte be a keresőbe: escort fiú, bódítószer, vízihulla...

A férfi ügyvédje szerint védencére két kimenetel várhat: vagy elítélik és harminc évre börtönbe kerül, vagy pedig szabadon engedik.

Rejtély, hogy mi történhetett VV Fannival Forrás: RTL Sajtóklub

A bíróság legutóbb március 31-én ülésezett, ahol a védőügyvéd kifejette, hogy szerinte mindaddig nincs értelme gyilkosságról beszélni, amíg nem kerül elő a holttest. A jogász emellett elárulta, hogy létezik egy felvétel, amelyen VV Fanni épen és egészségesen látható, és a képsorok a lány eltűnése után két nappal később készültek.

– mondta dr. Bálint Roland a Bors szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.