Megdöbbentő dolgot állít egy látó: tudja, hol van VV Fanni

Forrás: Facebook/Origo -
gyilkosság halál látó szellem VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta tart VV Fanni gyilkossági ügyének tárgyalása, és mivel a fiatal lány holtteste nem került még elő, nehéz dolga van a bíróságnak. A gyilkossággal kapcsolatban nemrég egy látó jelentkezett, aki azt állítja, hogy felkereste Novozánszki Fanni szelleme.

A Story magazint kereste fel Kern Ilona látó, aki jelenleg Ausztriában él, és azt állítja: felkereste Novozánszki Fanni szelleme.

"A mai napig felzaklat az egész, Fanni ugyanis eljött hozzám, és sok mindent mutatott. Ez nem lehet véletlen. Szeretné, ha segítenék abban, hogy megtalálják, és a szülei méltó módon eltemethessék" – mesélte Ilona, majd hozzátette, hogy nagyon rosszul volt, émelygett álmában, ami arra engedi következtetni, hogy mérgezés, halálos injekció, vagy túladagolás végezhetett Fannival.

A nyomozati dokumentumok igazolják a fenti állításokat, ahol alkoholról és valamiféle fehér porról is írtak, de a holttest nélkül nehéz megállapítani.

Ilona elmondta, hogy Fannival egy ösvényen keltek át, mert azon húzták fel egy kötéllel. Ezt egyébként a bizonyítékok is alátámasztják, ugyanis előkerült egy véres kötél, amelyen a lány és B. László DNS-ét is felfedezni vélték.

A látó az út közben észrevett egy kápolnát, majd egy dombtetőre értek, ahol egy elhagyatott, romos épület állt vaskerítéssel körülvéve. Megemlítette, hogy az egyik domboldali vájatra mutatott az áldozat, jelezve, abban fekszik. Ilona belenézett, és a látványtól megdermedt: biztos benne, hogy ott van a holttest.

Megdöbbentő dolgot állít egy látó: tudja, hol van VV Fanni Forrás: Facebook/Origo

"Fanni nem az első halott, aki eljött hozzám, mégis annyira megdöbbentem, hogy alig kaptam levegőt, és kérdezni is elfelejtettem, amit nagyon bánok. De emlékszem, az is kiderült számomra, hogy akkoriban nagyon szeretett egy férfit. Azt is elmondta, hogy két szál fehér és egy szál piros rózsát szeretne a családjától a temetésére" – fejtette ki Ilona, majd elárulta, hogy három férfi képe is kirajzolódott álmában: ebből csak kettőnek a külsejére emlékszik. Az egyik egy szőke, nagydarab, körszakállas, míg a másik egy alacsonyabb, oldalt felnyírt, copfos hajú és tetovált. A hölgy szerint egy régebbi típusú zöld Audi, valamint egy terepjáró is feltűnt a képben.

"A zöld autó rendszámának egy része is megvan. 681. Ebből a kocsiból tették át a testét egy másik autóba. Én egyenes testtartásban láttam őt, ez egy csomagtartóban megváltozott volna. Álmomban haloványan egy hajó is megjelent, ahol napokig rejtegethették szegény lányt"

– tette hozzá utalva arra, hogy B. László egy ideig a csomagtartójában rejtegethette Fannit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.