Szörnyű tragédia: meghalt a 44 éves magyar rádiós

Forrás: Shutterstock -
Szauter Kornél rádiós autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szauter Kornél rádiós műsorvezető Esztergom közelében szenvedett autóbalesetet: 44 éves volt. 

Meghalt Szauter Kornél, a Mex Rádió műsorvezetője, hírolvasója és hírszerkesztője. A gyászhírt a Facebookon tették közzé.

"2022.03.31-én kollégánk halálos autóbalesetben elhunyt. A Mex Rádió hírszerkesztője, hírolvasója, műsorvezetője, Szauter Kornél - de ahogy mi hívtuk, Kory 44 évet élt. Felfoghatatlan, és jelenleg nem találunk szavakat. Őszinte részvétünk párjának, Erikának és a családnak. Jelenleg a balesetről nem sokat tudunk, amint bővebb információnk lesz, frissítjük a posztot. Először észhez kell térnünk, mindannyiunkat sokkolt a hír. A mai napon a Mex Rádióban a hírek elmaradnak. Köszönjük a megértést.

Idézzük a rendőrségi közleményt: 'Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt március 31-én 17 óra körül Tát külterületén. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi kanyarodott a 117-es útra, azonban a manőver során megcsúszott. A gépkocsi hátulja kipördült, és nekiütközött egy Esztergom felől szabályosan érkező másik személygépkocsinak, amit egy 44 éves férfi vezetett. A szabályosan haladó gépkocsi vezetője a balesetben olyan súlyosan sérült, hogy a helyszínen életét vesztette'." - írták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.