Barrie Youngfellow gyászhír színész Sam Freed halálhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életének 76. évében örökre lehunyta szemét a sokat foglalkoztatott sorozatsztár.

Barrie Youngfellow a hetvenes években kezdte pályafutását. Kezdetben csak kis szerepeket játszhatott, de feltűnt számos, akkoriban ismert és népszerű amerikai tévésorozatban. Az áttörésre nagyjából tíz évet kellett várnia, de utána hosszú ideig élvezhette a reflektorfényt.

Youngfellow-t választották az 1980-ban indult vígjátéksorozat, az It's a living (Ez csak megélhetés) főszereplőjének, ahol 120 részen át alakította a szarkasztikus humorú pincérnőt. Számos filmben is láthatta őt az amerikai közönség, ismertségét mégis a televíziós munkáinak köszönhette. Karrierje vége felé feltűnt többek között a Gyilkos sorokban és az Esküdt ellenségekben is.

Halálhírét családja jelentette be, azonban azt nem közölték, hogy betegség állt-e a háttérben. Barrie Youngfellow közel negyven évig élt boldog házasságban Sam Freed színésszel – írja a Hollywood Reporter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.