tönkrement házasság házasság Máté Gábor Szégyenfolt megcsalás Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert tévés műsorvezető, Jakupcsek Gabriella és Máté Gábor a nyolcvanas években alkotott egy párt. Házasságukból két fiú született, a kapcsolatukat azonban a gyerekek sem tudták összetartani.

Akkoriban nagy port kavart, hogy a színész-rendező Máté Gábor tíz év házasság után elhagyta Gabriellát, méghozzá a műsorvezető egyik kolléganője miatt. Máté, aki jelenleg színházigazgatóként dolgozik, máig szégyelli a tettét, de őszintén beszélt élete egyik legkellemetlenebb időszakáról.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

– idézte a Blikk Máté szavait, aki Jakupcsek után öt évig élt házasságban a tévés kolléganőjével, Albert Györgyivel. Az ismert képernyős és újságírónő 2008-ban veszítette életét, mikor a lakása előtt egy taxiban hirtelen rosszul lett. Az orvosok hosszú perceken át küzdöttek Albert Györgyi életéért, de nem sikerült őt megmenteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.