"Igyekszem őket megvédeni" - G.w.M exe vallott arról, hogyan vészelik át a gyerekei ezt a helyzetet

Forrás: RTL -
gyerekek G.w.M Kulcsár Edina Nagy Melanie szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
G.w.M volt felesége a szakítás óta nyilatkozott arról, milyen volt a kapcsolatuk, nemrég pedig az derült ki, hogy a bíróság dönt majd a gyerektartás összegéről, ugyanis a rapper nem fizet eleget. 

Nagy Melanie azután lett ismert a nagyközönség számára, hogy kiderült, férje Kulcsár Edinával alkot egy párt. A volt feleség a hír kikerülése óta többször nyilatkozott egykori kapcsolatukról G.w.M-mel, nemrég pedig az került nyilvánosságra, hogy a bíróság dönt majd a gyerektartás összegéről. Most a Life TV reggeli műsorában beszélt a jelenlegi helyzetükről.

Forrás: RTL Klub

"Nem egy egyszerű helyzet ez. Viszont egyre jobban vagyok, azt hiszem, elég jól veszem az akadályokat. Nagyon nehéz kívülállóként szemlélnie az embernek magát egy ilyen helyzetben, de azt hiszem, sikerül racionális döntéseket hoznom" - idézi a Ripost Melanie-t. Elárulta, a gyerekei miatt kommunikál a volt férjével.

"Mint minden gyereket, az enyéimet is megviseli a mostani helyzet, de igyekszem őket megvédeni. Az ötéves lányomnak nehezebb, de igyekszünk kizárni a rosszat az életéből én, a szüleim és a családtagjaim.Ez egy kiélezett szituáció, amikor a gyermekeimnek még nagyobb szüksége van a támogatásomra" - árulta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.