Már lehet tudni: ekkor tér vissza a tavasz

Forrás: Shutterstock -
tavasz időjárás április
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Esős napok után a hét második felében már élvezhetjük a tavaszi napsütést. 

Vasárnap


Északnyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet, kisüt a nap. Délután gomolyfelhők képződnek, és a keleti tájakon szórványosan alakul ki zápor, jégdara zápor. Nagy területen lesz erős, olykor viharos az északnyugati szél. 9 és 15 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfő


A többórás napsütést gomolyfelhők zavarják, de inkább csak az északkeleti területeken fordul elő zápor. Élénk lesz az északnyugati szél. Reggelre 0 fok köré süllyed a hőmérséklet, délután 12-14 fok valószínű.

Kedd és szerda


Szikrázóan napos, kellemes tavaszi időre van kilátás. Nem lesz csapadék. A délkeleti szél néha megélénkül. Melegszik a levegő: 14-20 fok várható délutánonként.

Forrás: Shutterstock

Csütörtök


Fokozatosan megnövekszik a fátyolfelhőzet, ám ebből csapadék nem alakul ki. 20 fok körüli értékeket mérhetünk délután. Élénk marad a délkeleti légmozgás - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.