Lezuhant egy repülőgép: senki nem élte túl a katasztrófát

Forrás: Thinkstock -
repülőgép Franciaország lezuhant halálos baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezuhant egy sportrepülőgép a franciaországi Bretagne régióban vasárnap, a rajta utazó három ember életét vesztette - jelentette a helyi média a tűzoltók és a rendőrség közlése alapján.

Az egymotoros gép felszállás után a Trémuson helységben lévő kifutópályától háromszáz méterre, egy erdőbe zuhant. A pilóta egy 62 éves férfi volt, utasai pedig egy fiatalabb pár.

A pilóta megpróbált kényszerleszállást végrehajtani, de a gép, amely egy repülőklub tulajdona volt, egy töltésnek csapódott.

Lezuhant egy repülőgép: senki nem élte túl a katasztrófát - A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Szombaton is volt egy repülőgép-baleset Bretagne-ban, abban egy oktatógép pilótája halt meg szívroham miatt a levegőben.

A 32 éves tanítvány életben maradt, sőt, szinte sértetlenül vészelte át az esetet, mert sikerült úgy kormányoznia a gépet, hogy végül egy szénakazalba csapódott be a Le Télégramme című helyi lap szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.