Hatalmas tömegre lehet számítani az üzletekben a következő napokban: ez az oka

Forrás: Shutterstock -
nyitvatartás tömeg húsvét hosszú hétvége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdemes mielőbb bevásárolni a négynapos hétvégére, mivel húsvét alatt csak szombaton lesznek nyitva a boltok, így jelentős tömeg várható az üzletekben.

A húsvét miatt áprillis 15-től 18-ig négynapos hétvége lesz. A péntek, a vasárnap és a hétfő ezen felül ünnepnap, ezért csak szombaton lesznek nyitva a boltok - írja a budapestkornyeke.hu. Ez azt is jelenti, hogy a legtöbb üzlet, mint az Aldi, az Auchan, a Lidl, a Penny, a Tesco és a Spar egységei is zárva lesznek ezeken a napokon.

Forrás: Shutterstock

A Penny nyitvatartása

  • április 15-én, pénteken (nagypéntek) valamennyi bolt zárva tart;
  • április 16-án, szombaton az üzletek szokásos nyitvatartási rend szerint működnek;
  • április 17-én, vasárnap (húsvét) a boltok zárva tartanak;
  • április 18-án, hétfőn (húsvét) a boltok zárva tartanak;
  • április 19-től az üzletek a szokásos nyitvatartási rend szerint tartanak nyitva.

A magyar üzletláncok, mint a CBA, a Reál és a Coop esetében nincs egységes nyitvatartási rend, mivel kisboltok is vannak köztük. Ezeknél az üzleteknél a boltvezetőn múlik, hogy mely boltok hogyan alakítják a nyitvatartást az ünnepek alatt. Ugyanez érvényes a Spar franchise egyes tagjaival.

A benzinkutak boltjai, és az éjjel-nappalik országszerte nyitva tartanak, mint például a Budapesten is számos üzlettel rendelkező Roni és Manna.

Ez viszont azt is jelenti, hogy pár nap, és itt a húsvét. Ha szeretnéd még különlegesebbé tenni az ünnepet, itt összegyűjtöttünk néhány kreatív ötletet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.