Soha nem tapasztalt katasztrófa vár ránk októberben, állítja az időutazó

Forrás: NASA/JPL-Caltech -
természeti csapás időutazó Föld Hold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendszeresen apokaliptikus jóslatokkal riogatja TikTok-csatornáján követőit a magát időutazónak valló férfi. Most azt állítja, októberben katasztrófára kell készülnünk.  

A férfi azt állítja magáról, hogy 2174-ből érkezett közénk, így előre látja, mi történik velünk a követlező hónapokban, években.

Legújabb jóslata szerint 2022. október 9-én egy aszteroida csapódik a Holdba, ezt követően pedig egy darab a Föld felé veszi az irányt. Amikor becsapódik, 16 kilométer széles krátert hagy maga után, valamint elpusztítja Tokió negyedét - írja a Bors.

Forrás: NASA/JPL-Caltech

Az egyik korábbi jóslata szerint pedig december 18-án egy ellenséges faj érkezik a Földre a világűrből, ami alapjában változtat meg mindent. Januárban egyébként több napot is megjelölt, amikor valami borzalmas vagy jelentőségteljes történik velünk: ezek azok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.