Szomorú, ami a következő napokban ránk vár: még jégdara is jöhet

Forrás: Shutterstock -
eső jég időjárás zápor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a következő néhány nap hűvösebb lehet, hétvégére melegszik majd az idő.

Kedd

Az erősen felhős égből több helyen alakulhat ki zápor, néhol jégdara zápor. Az északkeleti szél megélénkül. A hideg, néhol fagyos reggelt hűvös nappal követi: délután is csak 10 fok körül alakul a hőmérséklet.

Szerda

Napos, gomolyfelhős időre számíthatnunk. Zápor, zivatar főleg a délkeleti területeken fordul elő. 10 és 16 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Forrás: Shutterstock

Csütörtök

A többórás napsütés mellett délnyugat felől egyre több fátyolfelhő érkezik, de ebből sehol sem lesz csapadék. A déli, délkeleti szél megélénkül. 16 fok köré melegszik a levegő.

Péntek

Délnyugat felől borultságig növekszik a felhőzet, és egyre több helyen, akár több hullámban alakul ki eső, zápor, zivatar. 10-15 fok közé csökken a hőmérséklet a csapadékos idő hatására.

Szombat

Változóan felhős időre van kilátás, többórás napsütéssel. Visszatér a kellemes tavaszi idő, a 20 fok körüli maximumok - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.