Hihetetlen: élve került elő a két éve eltűnt autista tinédzser

autizmus rendőrség eltűnt Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Connerjack Oswalt 16 éves korában sodródott el kaliforniai otthonától, évekkel később hajléktalanként talált rá a rendőrség az amerikai Utah állambeli Summit megyében.

A 2014-ben autizmussal diagnosztizált fiút nagy erőkkel kerestették szülei: plakátokat ragasztottak ki, az ismeretlen eltűntek listáját böngészték, sőt, időnként még a proszektúrára is betértek, hogy megtudják, van-e esély arra, hogy valaha élve látják viszont gyermeküket.

A napokban azonban csoda történt: a Summit megyei seriffhivatal rendőrei ismeretlen, magányosan lézengő személyre lettek figyelmesek a környéken, s bár nem volt agresszív, ellenállt, amikor kérdezősködni akartak felőle. Mivel nem követett el bűntényt, nem zavarták őt, csupán néha ellenőrizték, jól van-e.

Oswalt egy különösen hideg reggelen végül beadta a derekát, és dideregve elfogadta a hatóságok segítségét. Ujjlenyomatot vettek tőle, mely révén rövidesen fény derült a kilétére. A szülőket természetesen azonnal értesítették, akik könnyek között ölelték magukhoz rég elveszettnek hitt fiukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.