Connerjack Oswalt 16 éves korában sodródott el kaliforniai otthonától, évekkel később hajléktalanként talált rá a rendőrség az amerikai Utah állambeli Summit megyében.

A 2014-ben autizmussal diagnosztizált fiút nagy erőkkel kerestették szülei: plakátokat ragasztottak ki, az ismeretlen eltűntek listáját böngészték, sőt, időnként még a proszektúrára is betértek, hogy megtudják, van-e esély arra, hogy valaha élve látják viszont gyermeküket.

A napokban azonban csoda történt: a Summit megyei seriffhivatal rendőrei ismeretlen, magányosan lézengő személyre lettek figyelmesek a környéken, s bár nem volt agresszív, ellenállt, amikor kérdezősködni akartak felőle. Mivel nem követett el bűntényt, nem zavarták őt, csupán néha ellenőrizték, jól van-e.

Oswalt egy különösen hideg reggelen végül beadta a derekát, és dideregve elfogadta a hatóságok segítségét. Ujjlenyomatot vettek tőle, mely révén rövidesen fény derült a kilétére. A szülőket természetesen azonnal értesítették, akik könnyek között ölelték magukhoz rég elveszettnek hitt fiukat.