Változékony időjárásra számíthatunk a következő napokban. 

Csütörtök
A többórás napsütést inkább csak délnyugaton és északkeleten zavarják fátyol- vagy gomolyfelhők, de csapadék itt sem fordul elő. A délies szél néha megélénkül. 14 és 20 fok között alakul a hőmérséklet délután.

Péntek
Délnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és két hullámban várható csapadék: délelőtt főleg eső, majd egy átmeneti szünet után délutántól zivatarok, záporok érkeznek. Délnyugaton felhőszakadás és jégeső is lehet. Az északkeleti szél megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. 15 fok körüli értékeket mérhetünk.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

Szombat
Reggelig a keleti területeken még lehet záporeső, majd délnyugat, nyugat felől csökken a felhőzet, és egyre több helyen süt ki a nap. A csúcsérték 15 és 20 fok között valószínű.

Vasárnap
Változóan felhős időre van kilátás, elszórtan záporokkal. A megerősödő délnyugati szél több fokkal melegebb levegőt hoz: délután már 20 fok körül várható a maximum.

Hétfő
Közepesen felhős idő ígérkezik, csapadékra kicsi az esély. A délnyugati szél továbbra is élénk lesz. 21-22 fok körüli kellemes hőmérséklet esélyes - írja a Köpönyeg.