Évtizedes titokra derült fény: Brinkmann professzor Christa nővérrel csalta a feleségét

Brinkmann professzor klinika A klinika Brinkmann évtizedes titok megcsalás Christa nővér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tévénézők millió követték figyelemmel A klinika orvosainak, ápolóinak és betegeinek életét. A népszerű német sorozat egyik sötét titka évtizedekkel a finálé után, csak most került nyilvánosságra.

Generációk számára cseng ismerősen Brinkmann professzor neve. A sármos klinikaigazgatót Klausjürgen Wussow alakította, akinek A klinika hozta meg az országos ismertséget. A színész azonban nemcsak tehetségéről volt ismert, hanem a női nem iránt táplált túlzott imádatáról is.

Klausjürgen Wussow (balra) A klinika mellett feltűnt a Derrickben is Forrás: Origo

Wussow négyszer házasodott és többször csapta a szelet más nőknek, köztük egykori volt kollégájának, a Christa nővért alakító Gaby Dohmnak is. A páros próbálta titokban tartani a románcot, ám egy idő után már kéz a kézben jártak a forgatáson. Egészen addig a pontig, amíg meg nem jelent Wussow felesége és Dohm férje.

Kettejük kapcsolatát mégis sikerült évtizedeken át titokban tartani, végül A klinika egyik rendezője, Hans-Jürgen Tögel hozta az egészet nyilvánosságra saját könyvében – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.