A TV-történelem legizgatóbb dokijai

sorozat tévé orvos pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy néznek ki, mint a szupermodellek, és ha rájuk pillantunk, azt kívánjuk, bárcsak mi feküdnénk a kezük alatt a műtőasztalon. A Life.hu most összeállított neked egy szuperdögös orvosi listát, amelynek tagjai nem csupán a filmvásznon léteznek!


A szokatlanul hosszú életű játékfilmsorozat Chicagóban, egy kórház sürgősségi osztályán játszódik. A Vészhelyzet ügyeletes szívtiprója a kezdetekben még kevésbé ismert George Clooney, aki TV-bemondó papája révén már 5 évesen belekóstolt a showbiznisz világába. Fő védjegye, hogy általában szimpatikus gazembereket játszik.

NBC
NBC

Azt mondta régebben, hogy soha nem fog megnősülni, amire Michelle Pfeiffer és Nicole Kidman fogadást kötött. A People magazin a legszexisebb agglegénynek választotta, míg a Time szerint a világ 100 legbefolyásosabb emberének egyike. Jelenleg Olaszországban él, filmeket rendez és a legfrissebb hírek szerint újra facér.

2. A szívdöglesztő hódító - Dr. Derek Shepherd

Az amerikai orvosi drámasorozat vezető idegsebészét az ördögien jóképű Patrick Dempsey alakítja. A Grace Klinika készítői olyan főszereplőt akartak, akibe minden nő beleszeret, így Patrickkal tutira mentek, hisz a sorozat nézettsége elképesztő, három Emmy-díjat is nyert.

AFP
AFP

A színész tiniként bohócnak készült, ám szerencsére meggondolta magát és a színészkedést választotta. Szenvedélyes autóversenyző, számos világmárka arca és egy francia magazin olvasói szerint a világ legszexisebb pasija. Kétszer nősült (21 évesen 48 éves menyasszonya volt!), három gyermeke van, jelenleg filmeket forgat és Malibun lógatja a lábát.

Tipp! Botrányos és szexis divatfotók képgalériánkban! Katt ide!


3. A félelmetes zseni - Dr. House


A sorozat főszereplője egy zseniális elméjű orvosi géniusz, aki karakterében nagyon hasonlít Sherlock Holmesra: zenél, roppant barátságtalan és zárkózott. A Dr. House-t alakító Hugh Laurie mindig is nagy Holmes-rajongó volt és úgy vélte, a szereplő közönyös stílusa igazán egyedi jellemvonás.

AFP
AFP

A Dr. House a világ legnézettebb tévésorozata, a filmben alkalmazott technikákkal újraértelmezte a kórházi sorozatok műfaját, s egy német egyetem tanszékén jelenleg szemináriumi tantárgy. Laurie rengeteg magazin címlapján szerepelt, 2008-ban minden idők második legszexisebb TV-dokijának választották. Házas, 3 gyermeke van, imádja a motorokat és debütáló zenei albuma májusban jelent meg.

4. Az imádnivaló arc - Dr. John Dorian

A Dokik a Szent Szív Kórházban játszódó abszurd komédiasorozat, tele számtalan fiktív jelenettel és sok-sok röhögéssel. A főszereplő dr. John Dorian medikus, aki hihetetlen figura, fantáziálásai pedig fenomenálisak.

www.scurbs-tv.com
www.scurbs-tv.com

A szereplők mellett a sorozat két emblematikus tárgya Sacha, JD imádott motorja és Vakkancs, a kitömött kutya. Zach Braffot JD megformálásáért többször jelölték Emmy- és Golden Globe-díjra, ám televíziós sikerei ellenére inkább a színházhoz kötődik, illetve filmrendezői babérokra tör. 2009-ben nyitotta meg menő New York-i éttermét, végzett pilóta, egyébként még szingli.

Tipp! Mások bőrébe bújt a hollywoodi színésznő! Nézd meg képgalériánkat!



5. Az érzéki szívtipró - Dr. Christian Troy

A Kés/alatt című sorozat Floridában játszódik, és két plasztikai sebész életét mutatja be. Dr. Sean McNamara egy határozatlan pasi, diszfunkcionális családi élettel, míg dr. Christian Troy független sármőr, aki állandóan kihasználja a sikerrel járó előnyöket, ám kalandor életvitele ellenére azért megállapodna.

AFP
AFP

A Christiant alakító érzéki szájú Julian McMahon jogot tanult, ám gyorsan megunta és modellkedni kezdett, majd egy sikeres farmerreklámmal a filmvilágba csöppent. A sorozatban nyújtott alakításáért számtalan díjat kapott, s jelenleg is a vezető női magazinok közkedvelt szereplője. Volt már Danni Minogue férje, kertész, fagyiárus, rögbicsapatkapitány és egyike a világ 25 legszebb férfijának. Szabadidejében szörfözget, főz és gyűjti a klasszikus könyveket.

6. Retró álmunk - Dr. Udo Brinkmann

Az első kórházsorozat, ahol formás férfi hátsókban gyönyörködhetünk, a Klinika volt, amit később Németországban Újra együtt illetve Húsz év múlva címmel tovább forgattak. A jóképű és fogreklám mosolyú fiatal orvost Sascha Hehn játszotta, aki szoftpornókban kezdte a filmes pályafutását.

A főszereplő a '80-as években került be a sorozatba, majd népszerűsége gyorsan ívelt felfelé, és hamarosan a televíziós közönség első számú kedvence lett. A sármos pasi, akibe minden német (és magyar) nő szerelmes volt, most 57 éves, fiatal barátnőjével élvezi a vidéki nyugalmat, horgászik, golfozik, és köszöni szépen, nem kér a luxusból.

Tipp! Vicces fotók, jógázó kisállatok! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.