Olaszországban is ismert magyar pornós okozhatta két ember halálát

Forrás: Instagram/Henger Éva -
Karambol Olaszország Henger Éva baleset tragédia pornós pornósztár autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapértesülések szerint az ismert magyar felnőttfilmes és párja a felelősek azért a balesetért, amiben két ember életét veszítette múlt héten.

Múlt csütörtökön két autó karambolozott Dombóvár és Kocsola között. Az egyik autóban két idős ember, egy 66 éves nő és egy 71 éves férfi utazott, míg a másik járműben az Olaszországban is ismert és kedvelt aktmodell, Henger Éva, valamint párja, Massimiliano Caroletti ültek.

Henger Éva Forrás: Instagram/Henger Éva

A balesetben az idős pár életét vesztette – írja olasz forrásokra hivatkozva a Bors. A karambolban Éva és férje, Massimiliano is megsérült, csonttörést szenvedtek, ám a testi sebeknél súlyosabb a lelki trauma. A modell nővére szerint Évát nem hagyja aludni a tudat, hogy két ember halálát okozták a balesetben.

Henger Éva a lap szerint komoly pornós karriert futott be Olaszországban, de pár évvel ezelőtt felhagyott a felnőttfilmes szakmával, ugyanis megszületett a gyermeke. Éva tizenkétéves kislánya Magyarországon jár iskolába, így a család idehaza tölti a mindennapjait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.