Borzalmas tragédia! Rendőr kezdett lövöldözni egy családi fesztiválon: egy gyermek életét vesztette

Forrás: Shutterstock -
lövöldözés fesztivál Mississippi tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lövöldözés tört ki egy családi fesztiválon Mississippiben. A támadás során egy gyermek életét vesztette, négy embert pedig kórházba kellett szállítani.

Információk szerint egy szolgálaton kívüli rendőr kezdett lövöldözni a családi fesztiválon szombat este 10-kor.

A férfi a fesztivál biztonsági szolgálatánál dolgozott. A lövéseket társaival egyszerre több helyről adták le. A helyszínen egy gyermek életét vesztette, négy embert pedig lőtt sebekkel szállítottak kórházba.

Borzalmas tragédia! Rendőr kezdett lövöldözni egy családi fesztiválon: egy gyermek életét vesztette - A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

"Ez egyszerre borzasztó és tragikus esemény. A fesztiválra boldog családok jönnek, szórakozni és jókat enni. Ám vannak olyanok, akik nem törődnek mások életével, és ez nagyon szomorú" - mondta megtörten Tyres Jones megyei seriff.

A történtek után a fesztivál teljes vasárnapi programját lemondták. A nyomozók őrizetbe vettek a volt rendőr mellett két fiatalkorút is - írja a CrimeOnline.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.