Baleset történt az M7-es letenyei határátkelőjén: gyerekek és rendőrök is megsérültek

Forrás: Shutterstock -
határátkelő sérülés baleset Letenye határátkelés M7
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyerekek és rendőrök is megsérültek szerda hajnalban Letenyén, az M7-es autópályán lévő határátkelőnél egy balesetben - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

Csóbor Katalin elmondta: nem sokkal hajnali egy óra után egy bolgár férfi a kisteherautójával nekiütközött egy előtte várakozó magyar személyautónak, majd a két jármű az útlevélkezelő-fülkének csapódott.

A balesetben hatan sérültek meg, a személyautóban utazó két gyermek és egy felnőtt, valamint egy magyar és két horvát rendőr.

A bolgár járművezetőt őrizetbe vették. Az MTI információja szerint az egyik gyermeket súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

illusztráció Forrás: Shutterstock

A minap adtunk hírt egy Angliában történt balesetről, melynek következtében egy 10 éves kislány életveszélyesen megsérült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.