Vége! Befejezte profi pályafutását az olimpiai bajnok magyar sportoló

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
vízilabda Hosnyánszky Norbert sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosnyánszky Norbert, a Budapesti Honvéd SE vízilabdázója úgy döntött, hogy befejezi profi sportoló pályafutását. Többek között azt is elárulta, hogy meddig játszik még csapatában, mielőtt végleg befejezi sportkarrierjét.

A 38 éves olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó a válogatottságtól már a pekingi olimpia után visszalépett, nemrég viszont úgy döntött, a profi pólót teljesen hátrahagyva rövidesen más kihívásokra koncentrál majd.

Pásztor Mátyás (b) és Hosnyánszky Norbert (Tokió, 2021. augusztus 8.) Forrás: MTI/Illyés Tibor

– idézte a Bors Hosnyánszky szavait.

A sportoló Szedmák Zita műsorvezetőnek elárulta, hogy csapattársai további egy évig számíthatnak rá, a következő szezonban pedig arra fókuszál majd, hogy teljesítményük előrelépés legyen az ideihez képest. A játékos ott lesz a nyári vizes vb-n is, melyet bizakodva vár: szerinte a magyar nemzeti csapat esélyes a végső győzelemre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.