Mazsi hallhatta utoljára Krisztián hangját: ezt csinálhatta a halála előtti utolsó percekben

Forrás: instagram.com/berkikrisztian/ -
Berki Mazsi Berki Krisztián halála tragédia magas vérnyomás telefonhívás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több részlet lát napvilágot Berki Krisztián halálával kapcsolatban. Az egykori labdarúgó és médiasztár tragikusan fiatalon, 41 évesen vesztette életét múlt pénteken lakásának erkélyén.

Pontosan még nem tudni, mi okozta Berki Krisztián halálát. A hivatalos szakértői véleményt majd csak a boncolás után hozhatják nyilvánosságra, de az előzetes információk szerint szívleállás végzett a magyar celebritással. A rendőrség azonban kábítószergyanús anyagokat talált Berki lakásán, így tovább folyik még a nyomozás, bár rögtön kizárták azt, hogy gyilkosság történt volna.

Krisztián holttestét saját kislánya, Nati találta meg, ám a gyermek elsőre nem is sejtette, hogy baj lehet. Azt hitte, hogy édesapja csak alszik, ezért betakarta. Később hívta csak mostohaanyját, Mazsit, de amikor a nő nem vette fel a telefont, akkor a híváslistában szereplő legutolsó számot, a szülők pszichológusát tárcsázta. A szakember értesítette a mentősöket.

Forrás: instagram.com/berkikrisztian/

Berki Krisztián utolsó estéje körül még sok a kérdőjel, az azonban nemrég kiderült, hogy feleségével, Mazsival beszélt nem sokkal a halála előtt – írja az Origo a Tények riportja nyomán. A híradó szerint nem sokkal éjfél előtt telefonált egymással a pár és randit szerveztek péntek estére. Ezután ment ki Krisztián az erkélyre, hogy lehűljön, lefeküdt a teraszon, elaludt és kihűlt – ecsetelte a történteket a médiasztár édesanyja, aki Mazsitól hallott az éjszaka részleteiről.

Krisztiánnál nemrég magas vérnyomást diagnosztizáltak, azonban gyógyszert nem akart szedni a betegségére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.