Felfoghatatlan tragédia: fiatalabb gyermeke halála után most meghalt Nick Cave másik fia is

Forrás: AFP/Carl Court -
Jethro Lazenby gyász Nick Cave
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nick Cave fia két nappal azután hunyt el, hogy kiengedték a börtönből. Jethro Lazenby 30 éves volt, a halálhírt a zenész közölte. 

"Mély fájdalommal és szomorúsággal megerősítem a hírt, hogy a fiam, Jethro elhunyt. Nagyon hálásak lennénk, ha ezekben a nehéz időkben a család magánéletét tiszteletben tartanák" - idézi Cave-et a Daily Mail nyomán a Blikk.

A Daily Mail úgy tudja, hogy Jethro Lazenby Melbourne-ben élt. A férfit márciusban zárták börtönbe, mert rátámadt az édesanyjára, és sérüléseket okozott neki.

Forrás: AFP/Carl Court

Nick Cave már második fiúgyermekét veszítette el. Hét évvel ezelőtt akkor 15 éves fia, Arthur lezuhant egy szikláról és azonnal meghalt. "Ez a katasztrófa megváltoztatott. Azt hittem, ismertem önmagam, de a tragédia után már nem tudtam, ki vagyok. Belenéztem a tükörbe, felismertem a külsőmet, de tudtam, hogy egyáltalán nem tükrözi azt, aki akkor legbelül voltam" - nyilatkozta később a zenész. Kiderült, Arthur drog befolyása alatt állt, amikor leugrott a szikláról, Jethro halának okát még nem közölték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.