Berki Krisztián halála díler Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtóérteslések szerint elfogták a múlt héten tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián dílerét.

Ahogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, kábítószergyanús anyagot találtak Berki Krisztián halálának helyszínén, a celeb IX. kerületi lakásában. Most úgy tűnik, hogy valóban tudatmódosító szer volt Berkinél, ugyanis elfogtak egy terjesztőt, akit kapcsolatba tudtak hozni az üggyel - írta a Bors.

Berki Krisztián dílerét eéfogta a rendőrség Forrás: instagram.com


"A Budapesti Rendőr-főkapitányság 2022. május 6-án ismeretlen tettes ellen indított eljárást kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt. A Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói május 10-én Vecsésen fogtak el egy feltételezett drogkereskedőt, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A 42 éves K. István lakásán kábítószergyanús anyagokat – az előzetes adatok szerint összesen bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát –, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat, és vagyonbiztosítás keretében két nagy értékű személyautót foglaltak le"
- tájékoztatta a lapot a rendőrség.

Az ügyben kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgattak egy 48 éves férfit is, akitől marihuánát, kokainnal szennyezett tárgyakat, valamint teljesítményfokozó-szereket foglaltak le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.