Két évig várt az életmentő műtétre az édesanya: néhány nappal a beavatkozás után elhunyt

édesanya gyász tragédia életmentő műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az édesanya néhány nappal a szívbillentyűműtétje után halt meg, amelyre két éven keresztül várt, de orvosai nem vették komolyan a problémáját.

Carlene Kershaw korábban próbaidős tisztviselőként dolgozott. Egyik napról a másikra légszomjat, később hányingert, fejfájást és szorítást érzett a mellkasában. Háziorvosa sokáig nem vette komolyan az állapotát, sőt, a műtétjét is többször elhalasztották.

Miután végül megtörtént a négyórás életmentő beavatkozás, az édesanya eredményei biztatóak voltak, azonban hamarosan komplikációk adódtak. A 40 éves nő szívében vérrög keletkezett, ami a halálát okozta. Tragikus módon épp az a műtét okozta halálát, melynek az életét kellett volna megmentenie.

"Épp akkor vette meg a házát Liverpoolban, hogy új életet kezdjen. Soha nem élhetett már benne. Ez szörnyű. Nem ezt érdemelte volna, ahogy a gyerekei sem. Két diplomával végzett az egyetemen, intelligens, érzékeny és figyelmes volt. Erős, független nő volt, aki szerette az életet, a családjával és a barátaival töltött időt" – mondta a Mirrornak a testvére, Mark Coffey.

A gyászoló család nemrég adománygyűjtésbe kezdett, hogy méltóképpen búcsúzhassanak el a szeretett kétgyermekes édesanyától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.