Óriáspénisz került a mesekönyvre: egy kislány szúrta ki a hatalmas bakit

pénisz rajz óriáspénisz A barátságos óriás mesekönyv borító Roald Dahl
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik népszerű könyv borítója miatt háborognak most a szülők.

Roald Dahl nemcsak a világon, hanem idehaza is kedvelt író. Olyan művek fűződnek a nevéhez mint a Charlie és a csokigyár, a Matilda és A barátságos óriás. Szinte mindegyik történetét megfilmesítették, a mesekönyveiből pedig számtalan kiadás készült már az elmúlt évtizedekben. Az egyik kötet borítójának tervezése során azonban hatalmas hibát vétett a grafikus.

A barátságos óriás brit kiadásának fedlapjára ugyanis rosszul került fel az illusztráció és levágták a címben is szereplő szörny oldalának és karjának egy részét. Az óriás bal kezének hüvelykujja azonban a képen maradt, pont a nadrágja mellett, így azt a hatást kelti, mintha kikandikálna a lény pénisze. Ezt azonban egyik felnőtt sem vette észre.

A kínos bakira egy brit férfi kislánya hívta fel a figyelmet és a fotó azóta vírusként terjed az interneten – számolt be a hírről a 24.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.