Szabadon távozhatott a bíróságról Berki Krisztián feltételezett drogdílere: ezt állítja a férfi

Forrás: -- -
rendőrség Berki Krisztián halála drogdíler Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, tegnap elfogtak egy dílert, akit kapcsolatba sikerült hozni Berki Krisztián halálának ügyével. Az ügyészség csütörtökön azt kérte, tartóztassák le a feltételezett dílert, a bíróságról mégis szabadon távozhatott.

A rendőrség még nem erősítette meg, hogy valóban drog volt-e Berki Krisztián lakásán, de tegnap elfogtak egy dílert, akit kapcsolatba sikerült hozni a médiasztár halálának ügyével. A feltételezett drogkereskedő lakásán kokaint és marihuánát találtak, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket és digitális adathordozókat is lefoglaltak.

A gyanúsítottra otthonában csapott le a rendőrség. K. István Vecsés egyik elegáns negyedében lakott, az utcában élők pedig zárkózott, csendes férfinek ismerték a férfit.

Az ügyészség csütörtökön azt kérte, tartóztassák le a feltételezett dílert, a bíróságról mégis szabadon távozhatott. Nyomkövetőt azonban majd viselnie kell a férfinek, aki

elmondta, hogy ismerte Berkit, de nem adott el neki drogot

- számolt be a Tények.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.