Ahogyan arról mi is beszámoltunk, tegnap elfogtak egy dílert, akit kapcsolatba sikerült hozni Berki Krisztián halálának ügyével. Az ügyészség csütörtökön azt kérte, tartóztassák le a feltételezett dílert, a bíróságról mégis szabadon távozhatott.

A rendőrség még nem erősítette meg, hogy valóban drog volt-e Berki Krisztián lakásán, de tegnap elfogtak egy dílert, akit kapcsolatba sikerült hozni a médiasztár halálának ügyével. A feltételezett drogkereskedő lakásán kokaint és marihuánát találtak, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket és digitális adathordozókat is lefoglaltak.

A gyanúsítottra otthonában csapott le a rendőrség. K. István Vecsés egyik elegáns negyedében lakott, az utcában élők pedig zárkózott, csendes férfinek ismerték a férfit.

Az ügyészség csütörtökön azt kérte, tartóztassák le a feltételezett dílert, a bíróságról mégis szabadon távozhatott. Nyomkövetőt azonban majd viselnie kell a férfinek, aki elmondta, hogy ismerte Berkit, de nem adott el neki drogot - számolt be a Tények.