Ilyen embernek ismerték szomszédai Berki Krisztián feltételezett drogdílerét

Fotó: Szabó Gábor/Origo - Origo -
Berki Krisztián dílere drog rendőrség Berki Krisztián halála díler drogdíler Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész ország döbbenettel olvasta, hogy meghalt Berki Krisztián. A médiasztár holttestét saját kislánya fedezte fel, aki először azt hitte, édesapja csak alszik, ezért betakarta az erkélyen fekvő férfit.

A mentőket végül Berki Krisztián pszichológusa riasztotta, ugyanis a szakembert sikerült csak elérnie Natinak, az egykori focista kislányának. A kiérkező orvosok azonban már nem tudták megmenteni Krisztián életét. A rendőrség hamar kizárta, hogy gyilkosság történt volna, ám a helyszínen kábítószergyanús anyagokat találtak.

Fotó: Szabó Gábor/Origo - Origo

A rendőrség még nem erősítette meg, hogy valóban drog volt-e Berki Krisztián lakásán, de tegnap elfogtak egy dílert, akit kapcsolatba sikerült hozni a médiasztár halálának ügyével. A feltételezett drogkereskedő lakásán kokaint és marihuánát találtak, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket és digitális adathordozókat is lefoglaltak.

A gyanúsítottra otthonában csapott le a rendőrség. K. István Vecsés egyik elegáns negyedében lakott, az utcában élők pedig zárkózott, csendes férfinek ismerték meg a férfit – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.