A Hír TV álompárja, M. Dobos Marianne és M. Kovács Róbert szándékosan várt a nagy bejelentéssel: maga a lánykérés már hónapokkal ezelőtt megtörtént.

Róbert egy baráti találkozó után tette fel a nagy kérdést szerelmének, ám nem akart nagy feneket keríteni a dolognak, csak kibuktak belőle a szavak.

Szerettem volna, hogy ez az egész rólunk szóljon, így nem készültem külsőségekkel. Régóta tudtam, hogy szeretném, ha Marianne a feleségem lenne. Éppen a teraszon pakoltunk, miután elmentek tőlünk a barátaink, egy nagyon jó hangulatú este után. Úgy éreztem, szeretném, ha életem összes hátralévő estéje ilyen hangulatban, Marianne mellett telne – mesélte a Borsnak a műsorvezető.

„Éppen pakoltam be a poharakat és a tányérokat a mosogatógépbe, tálcákkal a kezemben álltam, amikor Robi egyszer csak elém állt, és azt mondta: nem szeretne tovább várni. Akkor és ott megkérte a kezemet.Körülbelül ötször kellett megkérdeznie, akkor hittem el, hogy ez valóban komoly. Nem is mondtam igent, azt válaszoltam, lehet róla szó

– nevetett Marianne.

A pár azt is elárulta, hogy még ebben az évben összekötik életüket egy csendes, meghitt szertartáson, melyet terveik szerint egy szintén bensőséges hangulatú nászút követ majd valamilyen festői, távoli helyen.

Nemcsak Marianne, de nagy valószínűséggel Marsi Anikó ujjára is eljegyzési gyűrű került, erről bővebben ebben a cikkben írtunk.