Nyaralás alatt lophatták el a budapesti pár újszülött babáját - Azt állították, meghalt

Forrás: Shutterstock -
baba Rijeka gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az apa azt állítja, hogy1989-es nyaralásukon szült meg a párja egy rijekai kórházban. A teljesen egészséges baba az intézmény állítása szerint másnapra meghalt.

"Rijekába utaztunk, ahol a kórházban megszült. Nekem és az akkor 15 éves lányomnak megmutatták az inkubátorban, látszólag egészséges volt. De mire este visszamentünk, azt mondták, tüdőgyulladásban meghalt - elevenítette fel a velük történteket a Blikknek a ma 72 éves férfi.

Hozzátette, egy papírt aláírattak velük, amit nem is értettek, az állítólag elhunyt babát viszont nem láthatták és ki sem adták nekik, hogy eltemethessék.

Illusztráció. Forrás: Shutterstock

"Nagyon megviselt minket akkor, de utána már nem foglalkoztunk vele. Amikor néhány éve kirobbant a csecsemőeladási botrány Szerbiában, ekkor döbbentem rá, hogy mi is így járhattunk. Nagyon szeretném tudni, hogy mi az igazság, valóban él-e esetleg a fiam. Felvenném vele a kapcsolatot, és ha ő is akarja, fent is tarthatjuk" - mondta László.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.