Ilyen időjárást tartogat a hétvége: előrejelzés

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
kánikula időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi strandidőre lehet készülni a hétvégén, közel 30 fok várható. 

Szombat
A többórás napsütést fátyol- és gomolyfelhők zavarják, eső nem alakul ki. Az északnyugati szél élénk, néhol erős lesz. 22 és 27 fok között alakul a hőmérséklet.
Vasárnap
A ragyogó májusi napsütést csak kevés gomolyfelhő zavarja. Kizárt a csapadék. Mérséklődik az eleinte még élénk légmozgás. Kellemes időnk lesz, 23-29 fokos csúcsértékkel.

Fotó: Csudai Sándor - Origo


Hétfő
Egyelőre marad a napos, gomolyfelhős, nyárias időjárás. 25 és 30 fok közé melegszik a levegő, tehát ismét lehet kánikula. A délnyugati szél néha megélénkül.
Kedd
Egy hidegfont okoz felhősödést és szórványosan záporokat, zivatarokat. Az északnyugati szél is többfelé megerősödik. 25 fok köré csökken a hőmérséklet.
Szerda
A front mögött csökken a felhőzet, már csak a keleti területeken fordulhat elő zápor. Az északkeleti szél élénk lesz. Felfrissül a levegő: délután 22°C körüli értékeket mérhetünk - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.