Borzalmas dologra derült fény a házról, amit a férfi családjának vásárolt

Forrás: Northfoto/Airbnb via Bestimage
Forrás: Northfoto/Airbnb via Bestimage -
házvásárlás Észak-Karolina család kínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Álmai házát vásárolta meg egy kaliforniai fekete férfi Észak-Karolinában, ám ami később kiderült a birtokról, azt soha nem gondolta volna. 

Egy kaliforniai fekete férfi legnagyobb álma vált valóra, amikor megvásárolta családjának a négy hektáros területen található gyönyörű családi házat Észak-Karolinában. Nem sokkal ezután kiderült, hogy a csodaszép birtokon valaha dohányültetvény működött. Azután pedig az is, hogy saját ősei rabszolgaként szolgáltak az ültetvényen az 1860-as évekig.

Azelőtt a szülők, nagyszülők soha nem beszéltek az ősökről, a rabszolgaságról: a feldolgozási stratégiájuk az elfojtás volt. Most először az új generáció nézett szembe ezzel a teherrel; azzal, hogy a rettegett ház és ültetvény birtokosaivá váltak, át tudták keretezni családjuk történetét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.