Szabó András Csuti a TikTokra töltött fel egy videót, amiben halrudacskákat készít a Kulcsár Edinával közös házának konyhájában.

Csuti szállodába költözött Kulcsár Edinával való szakítása után. Edina azonban nemrégiben összeköltözött új párjával, G.w.M-mel, elhagyta a házat, így Csuti valószínűleg úgy döntött, hogy visszaköltözik.

@csut.i Nehogy már ne tudjak egy halat elkészíteni 15 perc alatt? ♂️ #simasika#cooking#healthy#frosta♬ eredeti hang - Szabó András Csuti

Edina is azt nyilatkozta, hogy attól, hogy elköltözött, a gyerekek még szoktak a házban lenni. Ott tudják a kicsik kiélvezni a kertet, G.w.M-mel közös lakásukhoz ugyanis nincsen udvar.

"Szuper helyen lakunk! A gyerekek szoktak lenni a házban, szóval a kert ott van nekik, de ha nem lenne, akkor sem gondolom, hogy ne lehetne nélküle élni. Gondoljunk csak bele, hogy hány család nem kertes házban él kisgyerek mellett. Ők is felnőnek, de még én is felnőttem, ráadásul nemcsak kertünk nem, de nekem saját szobám sem volt. Ettől senki nem lesz kevesebb, mert a lényeg a szeretet" - mondta Edina.